Další skv?lá polévka, která k dokonalosti nepot?ebuje nic víc, než jenom po?ádný mixér.
Za ty dva týdny, co jsme v Brn? a co v naší kuchyni bydlí extra výkonný mixér jsem snad ješt? ani jednou nezapnula sporák. Momentáln? si vysta?íme se studenými raw polévkami a radostí, že je tak teplo, že na vychlazené polévky máme vážn? chu?.
Obzvláš? mile m? p?ekvapila tahle raw hrášková polévka. Je úžasn? krémová a jak to tak už u neva?ení v?tšinou bývá, je hotová za pár bleskových sekund. Na celé p?íprav? nejvíc ?asu asi zabere oloupání avokáda.
Ingredience na dv? velké nebo t?i malé porce
- 500 ml vody
- 400 g mraženého hrášku
- 1 avokádo
- 1 menší cibule
- hrst ?erstvé máty
- malá špetka soli a ?erstv? namletý pep?
Jak p?ipravit raw hráškovou polévku
- Všechny ingredience dáme do mixéru a rozmixujeme dohladka. V p?ípad? výkonného mixéru není ani pot?eba hrášek rozmrazovat.
- Pokud se nám zdá polévka p?íliš hustá, m?žeme p?idat trochu vody a ješt? krátce rozmixovat.
- Polévku p?elijeme do misek a radujeme se, jak rychle se dá neva?it.