Succotash

Vlastn? ani nevím, jak jsem sem mohla nedat tenhle recept. Vždy? byl i v televizi. Až nedávno, když jsem p?emýšlela nad n??ím originálním a vegetariánským, co by zárove? p?sobilo i slavnostn?, jsem si vzpomn?la na tuhle moji celebritu.

Jediné, co se dá dodat k tomuhle jídlu je, že to je p?esn? ten druh va?ení, kdy máte za málo pen?z (a ?asu) hodn? muziky. Trocha krájení, jedno smažení a krapet míchání a výsledkem je zdravá ve?e?e plná chutí. V?bec se nedivím, že tohle p?vodem indiánské jídlo bylo v USA nejpopulárn?jší b?hem krize v 30. letech.

Ingredience

  • 1 cibule
  • 1 stroužek ?esneku
  • 1 ?ervená paprika
  • 3 raj?ata
  • 1 plechovka fazolí
  • 300 g kuku?ice z konzervy nebo mražené
  • 80 g kuku?i?né mouky
  • máslo na smažení a vymazání
  • mletá paprika
  • ?ímský kmín
  • cajunské ko?ení (nemusí být)
  • s?l a pep?

Postup

  1. Na másle osmažíme cibulku s ?esnekem.
  2. V míse smícháme nakrájenou papriku, nakrájená raj?ata, scezené fazole, kuku?ici, cibulku s ?esnekem a kuku?i?nou mouku.
  3. Sm?s dochutíme ko?ením podle chuti.
  4. Zapékací misku si vymažeme máslem a naklademe do ní zeleninovou sm?s.
  5. Pe?eme v troub? rozeh?áté na 160°C hodinu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..