Dý?ová semínka v domácí BBQ omá?ce

Pokud jste práv? dova?ili další várku domácí barbecue omá?ky a jíst ji po?ád jenom tak lži?kou vám p?ijde p?íliš zvrhlý, tak zkuste ud?lat tyhle rychlý a snadný BBQ semínka.

Krom? toho, že je máte i s pe?ením hotový do ?tvrt hodiny a k umytí vám z?stane jenom jedna miska, je na nich taky skv?lý to, že neexistuje žádný argument, pro? by jejich pojídání m?lo být nezdravé nebo štíhlou linii likvidující. Jak všichni bezpochyby ví, dýn? je pekeln? zdravá a co by se asi tak dalo vytknout domácí barbecue omá?ce, když jsme se p?i její výrob? už vypo?ádali s otázkou složení?

Ingredience

150 g dý?ových semínek

1 bílek

2 lžíce domácí barbecue omá?ky

Postup

V misce si smíchámebílek a barbecue omá?ku.

V p?ipravené sm?si d?kladn? promícháme semínka, tak aby byla všechna ze všech stran obalená. 

Na plech vyložený pe?ícím papírem rozprost?eme p?ipravená semínka. Dáváme pozor, aby se semínka nep?ekrývala, nebyla na?ah?aná v jednom chumlu nebo jinak nerovnom?rn? rozmíst?ná.

Pe?eme v troub? vyh?áté na 180°C cca deset minut nebo tak dlouho, aby semínka nebyla vlhká (a samoz?ejm? ani spálená).

Pokud jste práv? dova?ili další várku domácí barbecue omá?ky a jíst ji po?ád jenom tak lži?kou vám p?ijde p?íliš zvrhlý, tak zkuste ud?lat tyhle rychlý a snadný BBQ semínka.

Krom? toho, že je máte i s pe?ením hotový do ?tvrt hodiny a k umytí vám z?stane jenom jedna miska, je na nich taky skv?lý to, že neexistuje žádný argument, pro? by jejich pojídání m?lo být nezdravé nebo štíhlou linii likvidující. Jak všichni bezpochyby ví, dýn? je pekeln? zdravá a co by se asi tak dalo vytknout domácí barbecue omá?ce, když jsme se p?i její výrob? už vypo?ádali s otázkou složení?

Ingredience

150 g dý?ových semínek

1 bílek

2 lžíce domácí barbecue omá?ky

Postup

V misce si smíchámebílek a barbecue omá?ku.

V p?ipravené sm?si d?kladn? promícháme semínka, tak aby byla všechna ze všech stran obalená. 

Na plech vyložený pe?ícím papírem rozprost?eme p?ipravená semínka. Dáváme pozor, aby se semínka nep?ekrývala, nebyla na?ah?aná v jednom chumlu nebo jinak nerovnom?rn? rozmíst?ná.

Pe?eme v troub? vyh?áté na 180°C cca deset minut nebo tak dlouho, aby semínka nebyla vlhká (a samoz?ejm? ani spálená).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..